Thursday, November 29, 2012

Entry Tertunggak....

Hai... lama betul tak berblog kan.. banyak citer nak post.. tapi semuanya dalam kepala otak jer.. tak sempat nak dikongsikan.. ada dua tiga trip jugak yang dah pergi tak sempat nak post.. pengalaman di tempat orang.. sakit demam.. suka duka.. macam2 ada nak citer.. tapi bila yer???

Sibuk sangat sekarang.. masa amat mencemburui.. cewahh.. bahasa tak boleh blahh.. hahaha actually masa satu hal.. tahap kerajinan pun satu hal.. di tambah pulak laptop aku kat umah tu agak ngok ngek.. lagi bertambah alasan la entry aku asyik tertunggak jer kan..

Okay.. aku janji.. next step.. aku akan postkan entry trip2 aku untuk dikongsikan dengan korang secepat mungkin.. ada 3 trip seingat aku yang belum dipostkan.. satu trip ke Guangzhao, satu ke Perth and satu lagi ke Ho Chi Minh City.. hrmm harap2 tertunailah janji ku ini hehehe...

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget