Thursday, April 23, 2009

secretaries week

alhamdulillah.. untuk kesekian kalinya setelah didesak bertubi2 oleh aku dan kawan2.. hehe akhirnya boss aku sudi menaja kami para secretaries yg tembam dan gebu ini utk menghadiri executives week luncheon bersama dato ct nurhaliza.. wahhh glamm lagi la makcik.. hehehe btw.. tahun nih agak terhad pemilihan pakej secretaries week nih.. yg menarik perhatian ada dua.. samada dato ct atau anuar zain.. hrmmm so bila ditimbang dari segi duit ringgitnya maka kami dipilih utk menyertai dato ct.. mahai sgt la abg nuar tu nyer show.. sian pulak abih duit boss aku nanti.. hehehheeh thank you boss. tahun depan jgn lupa taja lagik ek...

so tak der apa sangat.. sama cam tahun2 lepas.. makan minum gelak.. berhibur... dan slot bergambar.. tp seperti yg semua tahu.. kehebatan dan keglameran dato ct tak dpt mengizinkan aku utk bergambar dgn nya.. huhuhu kijam tul.. manusia ramai benor.. tak dpt aku nak interprame sebelah dato ct.. huhuhuhuhu dari kejauhan jer la nampaknya...

so ini ada antara gambau utk tatapan korang... check it out... babai...





Sunday, April 5, 2009

nabil dah besar rupanya...



ermm lama sudah tak diupdate blog ini... tersangat bz ngan rutin harian.. tambahan final exam dah nak mula.. esok first paper... tgh study lagi nih.. tak tau la cam ner nanti.. redah jer laa cam selalu.. harap2 dgn pemikiran kreatif aku nih dapat la aku goreng la jawapan2 utk paper esok ptg... insyaallah..

mlm nih hanya tinggal berdua bersama suami.. anak2 semua ikut mak udanya.. bermalam di sana.. mmg setiap kali ada exam.. kakak aku tak pernah lupa menjemput anak2 aku bermalam di rumahnya.. memberi sedikit ruang utk aku mengulangkaji pelajaran di saat-saat terakhir.. tapi selalunya puteri-puteri aja yg ikut.. nabil putera tunggal tak pernah berenggang lagi dgn mama dan ayahnya,. Tapi hari nih lain pulak.. beria-ia nabil nak ikut kakak-kakaknya.. risau juga.. tapi aku cam biasa.. redah jer.. biar dia berdikari.. namun suamiku masih meragui keupayaan anak lelaki tunggal kesayangannya.. hehe kelakar pun ada tgk suamiku yang tak senang duduk bila tak ada nabil.. siap meleleh air mata teringatkan nabil.. adoiii ayah oo ayah.. baru satu malam nabil tak peluk ayah.. heheheh begitulah akrabnya dua org hero di hatiku ini...kelakar ada.. kesian pun ada.. tp mulai malam nih i'm relize that my hero tu dah besar rupanya... tersenyum bila aku kenangkan balik gelagat nabil.. hari2 nak tidur mesti nak main pipi ayah.. mcm mana pulak mlm nih tidur ngan kakak2 jer..alahai mama pulak yg sedih tgh2 mlm nih.. tak pa.. esok abih exam mama jemput nabil dan kakak2 balik umah ya...

ok la.. cukup dulu utk kali ni.. aku perlu study lagi.. nanti bersambung ya.. harap2 aku ada sedikit masa lepas habis exam nih.. doakan aku ya kawan2..

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget