Tuesday, May 31, 2011

minggu yang sangat2 sibuk


adoii sangat2 letih kepala otak minggu nih.. kerja melambak2.. report lagi, proposal lagi..

Saturday, May 28, 2011

trip to labuan

dah agak lama tak update citer disini.. now nak sambung semula entry tertunggak.. hehehe.. weekend lepas aku berkesempatan bawa anak2 ke Labuan.. actually tiket Air Asia ni dah agak lama beli, dah nak setahun rasanya.. kali ni trip agak pendek.. hanya 3 hari 2 malam saja.. maklumlah bukan time cuti sekolah.. inipun dah terpaksa kucutikan anak-anak pada hari isnin.. nasib baik baru abih exam dia org. Trip kali ni disertai oleh ibu mertuaku dan juga abg iparku.. Sepatutnya kami segerombolan ke sana, tp disebabkan akak iparkan sekeluarga last minit tak dpt joint, jd tinggal la kami berlapan jer terbang ke Labuan.

Flight seawal pukul 7.50 pagi, pagi2 sebelum subuh kita org dah bergerak dari rumah menuju ke airport, disebabkan kami berlapan, jadi tak der la naik teksi cam selalu, kali ni my hubby drive ke lcct then park jer kat sana, lebih jimat dan senang. So setelah 2jam 25 minit di udara kami tiba dia Labuan dengan selamatnya. Alhamdulillah.. syukur.. anak2 bukan main lagi seronok dapat terbang lama kali ni, selalu balik kampung naik tak sampai sejam dah sampai heheh. Di Labuan kami disambut oleh anak sedara suamiku yg bertugas sebagai lecturer di Kolej Matrikulasi Labuan.

So cam biasa aktiviti meronda dan menyoping pun bermula.. dan paling besh aktivit melepak di pasiran pantai.. sangat-sangat besh! so enjoy da picture ya kawan2 semua! c u next post ok! babai sayang2 semua :)




Monday, May 16, 2011

SELAMAT HARI GURU

terima kasih buat semua guru-guru yang dah mendidik saya dan anak2 saya.. alhamdulillah berkat didikan guru-guru saya berjaya menjadi manusia berilmu.. alhamdulillah.. ALFATIHAH juga buat guru-guru yang telah meninggalkan kita di dunia ini.. jasa dan budi mereka tidak terbalas oleh kita..

Selamat Hari Guru istimewa buat guru-guru sek. keb. dato wan mohd saman (1982-1987), sek. men. dato wan mohd. saman (smtandop) (1988-1990), sek. men gurun (1991-1992) dan sek. men guar chempedak (1993-1994)

Sunday, May 8, 2011

SELAMAT HARI IBU

Selamat hari ibu buat bonda tercinta.. ku titipkan doa buatmu ibu...


hanya untuk mu "mak tersayang"

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget