Thursday, November 27, 2008

kami di alamanda

ahad lepas aku dan suami ada jemputan kahwin anak salah seorang kawan suami di dewan canselleri, presint 15, putrajaya. tapi memandangkan kami dtg awal.. so pengantin pun belum sampai lagi.. tak dapat la nak mengabadikan gambar2 di majlis itu..Alang-alang dah sampai ke putrajaya, mcm biasa kami bertiga ronda-ronda di sekitar alamanda.. sempat jugaklah aku snap kan gambar nabil bersama ayahnya.. ermmm nabil nih tak adil tau.. tak der pun gambar ngan mama...

nabil ngan ayah lagi ditepi tasik..


nabil disisi ayah


hensemkan nabil


last sekali ada jugak gambar mama ngan ayah... hehehe

Sunday, November 23, 2008

bila nina tunjuk bakat..

nina mmg suka menyanyi.. tgk la nih.. dalam kereta pun jadi...

Thursday, November 20, 2008

post tertunggak: edisi aidilfitri 2008

disebabkan kebzian yg melanda.. sampai aku jadi terlupa nak post photo2 sepanjang raya lepas.. so pagi nih tiba2 teringat nak post utk tatapan kawan2 semua.. check it out.. :)

nabil & along


ermmm mama geramnya ngan nabil nih.. rasa cam nabil baby jer lagik


aik.. buat per camtuh nabil?


sengih nabil ek...


tiga dara pingitan: along, angah & nina


angah serius jer... senyum arr sket..


nabil pantang jumpa camera.. along pun nak interprame..


nabil ngan ayah(apek) & cik (atuk sebelah ayah)


anak2 bersama suami di pagi raya


kami sekeluarga beraya di pasir mas, kelantan..

Wednesday, November 19, 2008

TAG yang pertama

pagi nih first time aku kena tag... KHAALISH dah tag mak ndak pagi2 lagi yer... ermm nanti jap nak selesaikan persoalan2 yg diajukan...

THREE NAMES THAT FRIEND CALL YOU

Nurul
Na
Nyonya


THREE MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE
010208 - tarikh kahwin
080575 - besday aku
250971 - besday apek a.k.a hubby


THREE WAYS TO BE HAPPY

shopping
jenjalan makan angin
borak

THREE OF YOUR FAVORITE SONGS AS OF NOW
lelaki ini
ruang rindu
hanya kau yang mampu


THREE PERSON YOU MISS FROM YOUR PAST

kawan2 sekolah dolu dolu (heheh dah sah2 lebih dari 3 org nih)


THREE GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE
laptop
handbag
blouse


THREE OF YOUR FAVORITE HOBBIES

menyanyi
layan tenet
baca novel


THREE PLACES YOU WANT TO GO FOR VACATION
tepian pantai
pulau2
shopping paradise


THREE FAVORITE CARTOON/ANIME CHARACTER
upin & ipin
kampung boy
thomas & fren...


THREE MALLS YOU USUALLY GO TO
carrefour
jusco
tesco


THREE FAVORITE DRINKS
sirap
limau ais
teh o ais


THREE THINGS FOUND IN YOUR BAG
purse
handphone
lipstik


THREE FAVORITE COLOURS
merah
hitam
pink


TOP THREE FOODS YOU LOVE SO MUCH
nasi lemak
bihun sup
laksa

TOP THREE 'THINGS' SPECIAL TO YOU
cincin kahwin
handphone
kereta

TOP THREE ATTITUDES YOU LIKE
kelakar
tegas
berpendirian


TOP THREE FACES YOU LIKE
hubby
nureen, nani, nina & nabil (sorry ek mmg terpaksa lebih dari tiga heheh)


THREE THINGS YOU'LL BE DOING TOMORROW
p kerja
study (exam lagi dua minggu)
layan tenet (update facebook & blog & check email)


TOP THREE WHY YOU ARE BUSY AT THIS TIME
baru abih selesaikan assignment
prepare for exam end of this month
proposal baru byk nak kena siapkan

Monday, November 17, 2008

nabil dan gayanya..





ini la gaya nabil bila dah jumpa benda yg dia suka.. gambar ni di ambil sewaktu kami sekeluarga merayap kat klcc akhir bulan lepas.. sempena ada TISSOT SIMULATOR CHALLENGE.. ermm apalagi nabil mmg tak kan lepaskan peluang.. mmg hobi dia sesangat dengan kenderaan bermotor nih...

Tuesday, November 11, 2008

opis ku...

cantik tak opis aku... cantikkan.. aman damai... heheh

reception area:


pantry level 4:

Tuesday, November 4, 2008

new born...

last week (27 oct) dpt sms dari cousin aku... alhamdulillah dia dah dpt anak sulong.. seorang puteri katanya... ermmm alamak dah mlm nak g tgk pun... kat hospital sg buloh plak tu.. ermm esok dah start kerja... haiyaaa lambat la boleh tgk baby camnih.. weekdays mmg payah sket laa nak g tgk... nampaknya terpaksa tunggu weekend depan laa...

so weekend baru nih.. lepas dah abih exam.. aku ngan family disertai oleh akakku pun turun ke shah alam.. so dapat la tgk baby comel nih... eee geramnya pipi dia.. bila tgk baby jer mula la geram nak baby lagi.. heheheh Intan Nurkamila.. sedap nama puteri sulong ni... semoga menjadi anak yang solehah bila besar nanti.. insyaallah..

comeikan... mcm muka nina laaaa


nyenyaknya tidur...


putihnya diaaa..

Monday, November 3, 2008

selamat pengantin baru....

seminggu dua nih ramai betul yang mendirikan masjid.. minggu lepas saudara ku dari langkawi selamat mendirikan rumahtangga dengan insan tersayang dari selayang.. alhadullillah aku sempat juga laa joint majlis...

farhana & pasangan


semlm bersamaan 2 nov 2008 berlangsung majlis persandingan antara kawan cyber ku iaitu puan darin dan encik plue... dua2 ni merupakan geng KedahOnline... kebetulan pula en. plue merupakan jiran aku.. so aku berkesempatan merasa nasi beriani di majlis mereka....

darin & plue

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget