Thursday, September 10, 2009

selamat hari raya aidilfitri



salam aidilfitri buat semua.. mesti ada yang gelakkan aku sbb post entry raya awal sgt.. ada lagi 10 hari utk dihabiskan puasa.. hehe tak per.. biar awal dari tak sempat langsung.. sebelum tu selamat berpuasa untuk semua..

sudah lama tidak berbicara disini..pertama disebabkan kesuntukan masa, kedua disebabkan tiada idea, heheh entah la.. sejak dua menjak ni suka baca blog org... then komen sket2.. blog sendiri terbiar sepi.. lupakan dulu ttg hal ini..

so raya nanti apa plan korang? balik kg sudah pasti kan? macam biasa kami sekeluarga akan pulang beraya di kedah.. tahun lepas dikelantan.. so automatik tahun ni di kg laman aku pulak.. heheh adilkan.. cuma sket terkilan sbb tak dpt beraya dua2 kg mcm dulu.. sbb nya tahun ni ekonomi sedikit terganggu gugat.. so kena decide balik satu kg jer laa.. apa nak buat.. kena redha atas semua yg ditakdirkan disamping berusaha mana yang perlu..

persiapan raya mcm biasa.. siapkan anak2 punya dulu.. serba sedikit.. kuih raya pun cam biasa.. order ngan kak wie.. aku mmg tak der bakat utk buat kuih raya.. pernah la sekali dua try dulu.. tp tak menjadi.. abih berkecah satu rumah.. kuih tah apa2 jer jadinya.. hehehe

so stop dulu.. insyaallah nanti kita sambung mencoret lagik.. salam aidilfitri utk semua..

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget