Thursday, February 12, 2009

wahh i d tag lagik...

my cyber fren.. puan intanmaria telah sudi mengetag aku lagik.. so meh kita wat homework ini bersama-sama... :p

Please copy the following rules in your post (as usual)

1. You have to point out 5 romantic movies that you would love to share with your loved ones.
2. It doesn’t have to be in order.. as long as you love the movies, it will be fine.
3. You have to tag another 5 person to answer this tag..

wokeh..dengan hanya 3 langkah ini.. siap pun homework kita... :) mari2 mencuba...

dan dibawah ini adalah pilihan jawapan aku:

- My Sassy Girl
- The Classic
- A Moment to Remember
- Sweet Home Alabama (Reese Witherspoon)
- Winter Sonata

dan mereka2 yg tlh berjaya di tag oleh aku adalah:

- idaa - my adik ipar
- kamsiah - my cyber fren
- adifashla - my adik yg glamm
- pu3adiwarna - my cyber fren jugak
- ct delima - my blogger fren..

Sunday, February 1, 2009

ABP - Berita Harian Charity for Gaza

salam semua... maaf sbb agak lama tak update.. maklumlah sekrg dah kembali sibuk.. kelas dah mula.. anak2 pun dah mula sekolah... mama pun dah kena start engine balik nak siapkan 3 lagi assignment.. hrmmm sejak awal tahun nih mcm2 perkara berlaku.. seperti yang diberitakan sebelum ini tentang pemergian arwah ayahanda mertua.. itu pun tak sempat nak post story penuh... maaf ya. nanti ada kesempatan akan aku post kembali mana yg patut..ok now utk tidak ketinggalan aku teruskan post berita2 terkini yg berlaku dlm lingkungan hidup aku...CZUKA.. jgn lupa baca yer dik.. heheh marah dah dia tunggu akak tak update blog...

ok.. tadi pagi ada kelas dari pagi lagi.. cuma semester ni agak ringan sket sbb ada satu subjek aku ambil online.. so tak yah attend kelas.. tinggal dua subjek jer yang kena hadirkan diri.. tak yakin plak nak buat online semua subjek. tambah2 pulak accounting.. lagi la takut... so after kelas patutnya janji nak jumpa kawan.. tapi tak jadi di saat-saat akhir.. so terpaksa la minta hubby jemputkan juga kat unisel nih... sian dia.. dha la pagi tadi datang hantar.. ptg nya datang jemput pulak.. thanks abg.. love u forever dear...

after balik kelas tu.. kami sekeluarga singgah sebentar di Amcorp Mall sebab sebelum tu kak da ada inform hari ni ada lelongan amal untuk tabung palestine.. so supaya perjalanan tak buang masa.. jadi kita org pun ambil keputusan utk joint acara lelongan.. sampai kat Amcorp Mall dah kul 3lebih.. ramai gak org.. tp still aku leh mencelah lagi.. heheh sempat la jumpa ramai celebrities yg buat lelongan... so kat bawah ni ada sket gambar2 kat sana.. we all tak lama kat sana sbb dah tak larat nak bersesak2.. lagipun nabil anak bongsuku dah mula merengek2 tak selesa.. so kita org balik dlm pukul 5.30 mcm tu...

ok kengkawan layan dulu gambar2 kat bawah ni.. nanti akan aku update lagi post terbaru ok... chow.. assalamua'laikum...









keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget