Sunday, February 1, 2009

ABP - Berita Harian Charity for Gaza

salam semua... maaf sbb agak lama tak update.. maklumlah sekrg dah kembali sibuk.. kelas dah mula.. anak2 pun dah mula sekolah... mama pun dah kena start engine balik nak siapkan 3 lagi assignment.. hrmmm sejak awal tahun nih mcm2 perkara berlaku.. seperti yang diberitakan sebelum ini tentang pemergian arwah ayahanda mertua.. itu pun tak sempat nak post story penuh... maaf ya. nanti ada kesempatan akan aku post kembali mana yg patut..ok now utk tidak ketinggalan aku teruskan post berita2 terkini yg berlaku dlm lingkungan hidup aku...CZUKA.. jgn lupa baca yer dik.. heheh marah dah dia tunggu akak tak update blog...

ok.. tadi pagi ada kelas dari pagi lagi.. cuma semester ni agak ringan sket sbb ada satu subjek aku ambil online.. so tak yah attend kelas.. tinggal dua subjek jer yang kena hadirkan diri.. tak yakin plak nak buat online semua subjek. tambah2 pulak accounting.. lagi la takut... so after kelas patutnya janji nak jumpa kawan.. tapi tak jadi di saat-saat akhir.. so terpaksa la minta hubby jemputkan juga kat unisel nih... sian dia.. dha la pagi tadi datang hantar.. ptg nya datang jemput pulak.. thanks abg.. love u forever dear...

after balik kelas tu.. kami sekeluarga singgah sebentar di Amcorp Mall sebab sebelum tu kak da ada inform hari ni ada lelongan amal untuk tabung palestine.. so supaya perjalanan tak buang masa.. jadi kita org pun ambil keputusan utk joint acara lelongan.. sampai kat Amcorp Mall dah kul 3lebih.. ramai gak org.. tp still aku leh mencelah lagi.. heheh sempat la jumpa ramai celebrities yg buat lelongan... so kat bawah ni ada sket gambar2 kat sana.. we all tak lama kat sana sbb dah tak larat nak bersesak2.. lagipun nabil anak bongsuku dah mula merengek2 tak selesa.. so kita org balik dlm pukul 5.30 mcm tu...

ok kengkawan layan dulu gambar2 kat bawah ni.. nanti akan aku update lagi post terbaru ok... chow.. assalamua'laikum...









8 comments:

Su3y said...

A'skum akak nya...

Hehehe,wow best ler akak dapat pegi "Charity for Gaza" ni...

Akak ader terserempak dengan Abg Aznil tk?
Huhuhu...
Suzy ni tinggal jauh ler,kalau ler dekat memang insyallah Suzy dh turun kak...
Smile always kak :)
Miss u!

nyonyacyber said...

suzy.. kak nya tak jumpa paknil pun.. coz i ada class pagi tu.. singgah sana sekejap jer after class..

Su3y said...

Ohh,huhu ok den...

Really miss him ler kak,rasenyer tk puas berborak dengannyer mase jumpe tat time...

Hehehe...

Harap2 sangat 1 hari nanti abg aznil dapat ler turun SG pulak yer...

Hehehe...

SALAM SYG DARI,
SUZYLINA :)

intanmaria said...

hmm..

bestnya!!
tgk pic pun dah teruja!

nyonyacyber said...

suzy.. heheh teruja ek.. saper2 pun suka bila jumpa dia... anak akak pun sama.. kalau ngan paknil.. sanggup dia kejar tau..

intanmaria: hehehe suka artis ek?

Su3y said...

Hehehe...

Yelah kak,tk dinafikn suzy juga teruja bile dapat jumpe dier once dulu :)

Tapi maybe mase tu suzy tak banyak bebual sebab malu ler,maklumlah 1st timelah katakn...

Hehehe,insyallah the next time round i'll interact more...

Kwang3 :)

intanmaria said...

dear,
tag from me...
grab it!
=D

tak suka sangat...tapi suka tgk pic artist jek

CT Delima said...

ni kalau pasal amik gambo ngan artis kan my ank dara kompom suka sgt2 lah..yang mama dia pasti happy dapat jumpa Pak Nil pujaan hati ahakk! hehehe

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget