Saturday, May 28, 2011

trip to labuan

dah agak lama tak update citer disini.. now nak sambung semula entry tertunggak.. hehehe.. weekend lepas aku berkesempatan bawa anak2 ke Labuan.. actually tiket Air Asia ni dah agak lama beli, dah nak setahun rasanya.. kali ni trip agak pendek.. hanya 3 hari 2 malam saja.. maklumlah bukan time cuti sekolah.. inipun dah terpaksa kucutikan anak-anak pada hari isnin.. nasib baik baru abih exam dia org. Trip kali ni disertai oleh ibu mertuaku dan juga abg iparku.. Sepatutnya kami segerombolan ke sana, tp disebabkan akak iparkan sekeluarga last minit tak dpt joint, jd tinggal la kami berlapan jer terbang ke Labuan.

Flight seawal pukul 7.50 pagi, pagi2 sebelum subuh kita org dah bergerak dari rumah menuju ke airport, disebabkan kami berlapan, jadi tak der la naik teksi cam selalu, kali ni my hubby drive ke lcct then park jer kat sana, lebih jimat dan senang. So setelah 2jam 25 minit di udara kami tiba dia Labuan dengan selamatnya. Alhamdulillah.. syukur.. anak2 bukan main lagi seronok dapat terbang lama kali ni, selalu balik kampung naik tak sampai sejam dah sampai heheh. Di Labuan kami disambut oleh anak sedara suamiku yg bertugas sebagai lecturer di Kolej Matrikulasi Labuan.

So cam biasa aktiviti meronda dan menyoping pun bermula.. dan paling besh aktivit melepak di pasiran pantai.. sangat-sangat besh! so enjoy da picture ya kawan2 semua! c u next post ok! babai sayang2 semua :)




6 comments:

zeqzeq said...

Mentari cantik

nyonyacyber said...

yeahh.. menarik sgt!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

selalu ang jejaln sorang jer kali nie baru pangey family trip ek...mana pic ngan apek atas buaian tue hikhikhik

nyonyacyber said...

hhahhahaha gambaq tu mahaii oo hahahah

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tersipu malu ...wink wink :D

nyonyacyber said...

:p

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget