Monday, April 9, 2012

::Singapore Trip 2012:: Part 2

sorry.. macam biasa lambat betul menyambung cerita.. bz sangat2 dgn kerja..actually byk citer yg nak dikongsikan dgn korang semua.. tp masa amat2 x mengizinkan.. so sebelum nak citer kisah2 lain.. meh nak abihkan dulu citer percutian singkat ke Singapore yang belum abih citer lagi tu.. hehehe

second day kat kota singa.. kami habis kan seharian di Universal Studio Singapore... amatlah suka anak2.. mama n ayah pun suka sebenarnya.. haha enjoy abih.. awal2 pagi lagi dah sampai ke USS.. dari Geylang kita org naik van yg disediakan oleh pihak hotel.. so sampai jer USS.. sempat la bergambar di pintu masuk dulu.. siap bergambar baru beratur menunggu time dibuka.. then baru lah serbu!!! so layan lah gambar-gambar sepanjang di sana okay!

tempat wajib bergambar! :p

jom beratur dulu! pintu USS belum dibuka :)






seharian dalam USS memang sangat enjoy! uolls yang belum sampai lagi ke USS jangan risau.. kat dalam ni ada beberapa kedai makan HALAL dan juga disediakan Surau untuk kemudahan pengunjung beragama Islam.. rasanya sangatlah sedap sebab harganya juga lumayan! hahaha.. so enjoy your food to the max!!

then malamnya kita orang lepak layan Song of the Sea pulak kat tepi pantai.. sangat mengasyikkan!


the next day sekadar rehat2 di hotel sebelum bertolak pulang ke KL semula.. short trip kan! :)

4 comments:

Liza Razak said...

saya x pernah lagi sampai ke universal studio ni..x sabar nk pergi nanti !!

Papa Mifz said...

teringin nak ke sano jugak...huhu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kali ni trip ngan ur family ekkk
selalu ang sorang jer
inshaAllah 1 day akan terjah gak USS ni

nyonyacyber said...

liza: insyaallah ada peluang nanti boleh pergi :)

papa mifz: tunggu mifz besar sket kalau nak pergi.. baru best dapat main semua games

ayu: yupss kiranya ni la first trip oversea aku dgn family hehehe kejam kan :p

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget