Monday, December 3, 2012

selamat pengantin baru nasya alyssa n anas zawawi

Selamat Pengantin Baru Nasha Alyssa dan Anas Zawawi.. Alhamdulillah.. akhirnya termeterai ikatan suci sebuah perkahwinan.. Tahniah buat DS Hishammuddin dan isteri YM DS Tengku Marsila akhirnya bergelas bapa mertua dan ibu mertua... Tentu seronok sekali cinta dari zaman sekolah berkekalan hingga akhirnya mudah-mudahan..

Ikatan suci yang terjalin secara sah pada tanggal 24 Nov 2012 yang lalu.. dengan sekali lafaz Anas telah dinikahkan sendiri oleh YB DS Hishammudin bersaksikan seluruh kaum keluarga.. dan pada tanggal 30 November majlis meraikan pasangan pengantin telah di adakan di Dewan Tun Razak PWTC bersempena juga dengan Persidangan Agung Umno.. majlis meriah sekali dengan kehadiran perwakilan UMNO serta ahli2 majlis tertinggi juga turut serta.

Kehadiran penyanyi tersohor negara yang juga merupakan ibu tiri pengantin lelaki memeriahkan lagi majlis dengan dendangan dua buah lagu untuk pasangan pengantin dan seluruh hadirin yang hadir. Tiada kata untuk diungkapkan lagi... tataplah gambar2 sekitar majlis yang meriah untuk kenangan semua.. Btw... thanks to DS Hishammuddin dan keluarga yang sudi menjemputku serta suami menghadiri majlis ini..

cantik gubahan bunga nya..
bersama Tun Faisal
Bersama pasangan pengantin yang sama cantik dan sepadan
ole2 buat tetamu
Dato CT yang sentiasa cun melecun
persembahan Dato CT mencuri tumpuan seluruh tetamu
with DS suami isteri.. thank ya !

No comments:

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki