Thursday, November 20, 2008

post tertunggak: edisi aidilfitri 2008

disebabkan kebzian yg melanda.. sampai aku jadi terlupa nak post photo2 sepanjang raya lepas.. so pagi nih tiba2 teringat nak post utk tatapan kawan2 semua.. check it out.. :)

nabil & along


ermmm mama geramnya ngan nabil nih.. rasa cam nabil baby jer lagik


aik.. buat per camtuh nabil?


sengih nabil ek...


tiga dara pingitan: along, angah & nina


angah serius jer... senyum arr sket..


nabil pantang jumpa camera.. along pun nak interprame..


nabil ngan ayah(apek) & cik (atuk sebelah ayah)


anak2 bersama suami di pagi raya


kami sekeluarga beraya di pasir mas, kelantan..

4 comments:

ibu_rizqy said...

hai... nice blog... a happy family ...

intanmaria said...

salam perkenalan...

maintain awak ye..
even dah ada 4anak..

nyonyacyber said...

ibu_rizqy: thanks ziarah blog saya.. :)
intanmaria: salam perkenalan juga utk awak.. maintain ker? tak laa.. dah lari gak sket alignment tu.. heheh

Alongjoe said...

Salam, tq kerna baca blog "one legacy, one destiny". sementara masa terluang, rindukan kepada anak-anak dan cucu-cucu, tulis apa yang teringat di blog tu... beginilah nasib kita, bila anak2 sudah membesar mereka akan keluar rumah untuk mencari masa depan mereka... tinggallah kita bersama cucu, nasib baik ada cucu yang sorang ini....

Uncle/Alongjoe

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget