Thursday, April 23, 2009

secretaries week

alhamdulillah.. untuk kesekian kalinya setelah didesak bertubi2 oleh aku dan kawan2.. hehe akhirnya boss aku sudi menaja kami para secretaries yg tembam dan gebu ini utk menghadiri executives week luncheon bersama dato ct nurhaliza.. wahhh glamm lagi la makcik.. hehehe btw.. tahun nih agak terhad pemilihan pakej secretaries week nih.. yg menarik perhatian ada dua.. samada dato ct atau anuar zain.. hrmmm so bila ditimbang dari segi duit ringgitnya maka kami dipilih utk menyertai dato ct.. mahai sgt la abg nuar tu nyer show.. sian pulak abih duit boss aku nanti.. hehehheeh thank you boss. tahun depan jgn lupa taja lagik ek...

so tak der apa sangat.. sama cam tahun2 lepas.. makan minum gelak.. berhibur... dan slot bergambar.. tp seperti yg semua tahu.. kehebatan dan keglameran dato ct tak dpt mengizinkan aku utk bergambar dgn nya.. huhuhu kijam tul.. manusia ramai benor.. tak dpt aku nak interprame sebelah dato ct.. huhuhuhuhu dari kejauhan jer la nampaknya...

so ini ada antara gambau utk tatapan korang... check it out... babai...





3 comments:

intanmaria said...

wah..
besh nya...

dapat goodies jakel lagi..

huhuhuhu..takde ke Assistant Manager Weeks?

nak gak macam ni..

Su3y said...

Hehehe...

Walaupun benda ni dah lama berlalu,tapi takpelah suzy tetap nak tinggalkan komen for tis post...

Best betul,untung akak dapat gi secretaries week dato' siti tat day...
Hehehe...
Tapi yang paling penting akak did enjoy urself kan on tat day itself...
:)

nyonyacyber said...

intan... hehehe sapa2 pun boleh pergi laa sis.. kalau boss kat opis tak boleh bayarkan .. minta la boss kat umah belanja.. apa salahnya.. hehehe

Suzy: yeahh enjoy dik... tambah2 plak bila boss yg belanja.. amat2 seronok.. heheh

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget