Sunday, April 5, 2009

nabil dah besar rupanya...



ermm lama sudah tak diupdate blog ini... tersangat bz ngan rutin harian.. tambahan final exam dah nak mula.. esok first paper... tgh study lagi nih.. tak tau la cam ner nanti.. redah jer laa cam selalu.. harap2 dgn pemikiran kreatif aku nih dapat la aku goreng la jawapan2 utk paper esok ptg... insyaallah..

mlm nih hanya tinggal berdua bersama suami.. anak2 semua ikut mak udanya.. bermalam di sana.. mmg setiap kali ada exam.. kakak aku tak pernah lupa menjemput anak2 aku bermalam di rumahnya.. memberi sedikit ruang utk aku mengulangkaji pelajaran di saat-saat terakhir.. tapi selalunya puteri-puteri aja yg ikut.. nabil putera tunggal tak pernah berenggang lagi dgn mama dan ayahnya,. Tapi hari nih lain pulak.. beria-ia nabil nak ikut kakak-kakaknya.. risau juga.. tapi aku cam biasa.. redah jer.. biar dia berdikari.. namun suamiku masih meragui keupayaan anak lelaki tunggal kesayangannya.. hehe kelakar pun ada tgk suamiku yang tak senang duduk bila tak ada nabil.. siap meleleh air mata teringatkan nabil.. adoiii ayah oo ayah.. baru satu malam nabil tak peluk ayah.. heheheh begitulah akrabnya dua org hero di hatiku ini...kelakar ada.. kesian pun ada.. tp mulai malam nih i'm relize that my hero tu dah besar rupanya... tersenyum bila aku kenangkan balik gelagat nabil.. hari2 nak tidur mesti nak main pipi ayah.. mcm mana pulak mlm nih tidur ngan kakak2 jer..alahai mama pulak yg sedih tgh2 mlm nih.. tak pa.. esok abih exam mama jemput nabil dan kakak2 balik umah ya...

ok la.. cukup dulu utk kali ni.. aku perlu study lagi.. nanti bersambung ya.. harap2 aku ada sedikit masa lepas habis exam nih.. doakan aku ya kawan2..

6 comments:

AZANI said...

kasihnya ayah.begitulah adanya, ada terselit rasa tak lengkap bila kurang seorang kerabatnya...walaupun untuk sementara

-| auM Chak |- said...

takpe kak nya...
nanti hbs exam jemput la anak2
cian abg apek bila nabil takde
tak betah duk umah nooo...huhuh
akrab jalinan anak n ayh tue..
GUD LUCK kak nya 4 ur exam!!!

nyonyacyber said...

Azani... kasih yg amat akrab.. mereka berdua mmg tak pernah berpisah..

puteri: hehehe tahu la camner hero dua org tu.. tak leh berjauhan.. serba tak kena..

intanmaria said...

times flying so fast..
=D

u got tag
grab it in my blog

intanmaria said...

dear
amik award

and ucap tima kacih kat i yer..
hahahahahhaha..

paksa tuh

Su3y said...

A'skum kak :)

Hehehe...a'ahlah bile suzy baca posting akak kali ni terperanjat jugak,sebab suzy tau nabil hero kecil akak tu memang tak boleh berenggang dengan u & ur hubby...
Maybe betul jugak cakap akak,dah semakin besar dah dier sekarang...
Kalau dulu,hmm...tak boleh berenggang walaupun ur hubby nak keluar sampai kene sembunyi2...
Dah besar dah hero akak yang sorang ni,nabil ;)
Kwang3...

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget