Tuesday, June 16, 2009

cuti sekolah





cuti sekolah sudah berlalu.. cam biasa.. tak kemana2.. sempat bawa anak2 balik kelantan ziarah ibu mertua.. itu pun cuma untuk 4 hari saja.. tuntutan kerja dan jugak study yang belum selesai..mana mungkin dapat berlama2 di kg.. sian jugak pada budak2.. tp apa nak buat.. blog ni pun dah lama tak update.. tak sempat jer memanjang.. bila ada masa.. idea plak tak der.. susah jugak kan..so ini dpt coret sket.. ok la kan...kat kelantan hari tu.. sempat la kejap bawa anak2 ambil angin kat pantai sri tujoh @ tumpat.

8 comments:

AZANI said...

hui...romantiknya...

nyonyacyber said...

heheh sesekali.. apasalahnya..

Su3y said...

A'skum kak...

Yelah romantik sey akak bersama hubby :)
Oh,yelah sane cuti skola 2 minggu jer kan...
Sini cuti sebulan,but disebabkan H1N1 ni dengar khabarnya akan dipanjangkan lagi cuti buat sesiapa yang ke luar negara...

Kamsiah said...

fulamakkkk...fewittt...cinta arkeologi ni..makin berusia makin sayang

alidyangon said...

comelnya anak anak

romantiknya hubby...

jemput datang ke 'rumah' saya ye

nyonyacyber said...

suzy: w'salam.. H1N1 makin meruncing skrg... akak pun tgh risau jugak.. plan nak ke Europe Oct nanti..entah boleh pergi ker tak pun tak tahu la..

kak kam: makin tua makin menjadi la kak.. heheh

akidyangon: terima kasih sudi ziarah...

iDAN said...

Ular Menyusur Akar Tak Akan Hilang Bisanya

Sekadar mengingatkan, sesekali kita lupa ilmu yang kita kejar amatlah sedikit berbanding ilmu Dia Nan Esa. Maka itu amat tidak baik kita menghina sesama kita. Bahasa itu adalah lambang bangsa. Tidak ada ruginya kita mengamalkan bahasa yang baik biarpun ketika kita marah amat.

nyonyacyber said...

IDAN: saya kurang faham maksud disampaikan.. ada kaitan dgn posting yg mana satu yer?

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget