Thursday, November 19, 2009

exam n assignment!!!


seperti biasa.. akhir2 semester nih mmg menjadi kalut.. semua sbb salah sendiri.. time management yg tak konsisten.. biasalah kalau orang yang mcm aku nih.. tak disiplin sangat dengan masa. Akibatnya sendiri menanggung masalah. Semester ni ada lagi 3 assignment yang perlu disiapkan. Alhamdulillah, setakat ini dah berjaya submit dua subjek. Tinggal lagi satu subjek akan disubmit pada hari Sabtu nanti, walaupun sepatutnya dah kena submit 2 minggu lepas.. heheh teruk betul la murid tua sorang nih.. asyik minta extension of time jer.. :)

last week juga aku menduduki mid semester exam. ada dua subjek yang perlu ikut format baru ni... financial management 2 & macroeconomi. alhamdulillah dua-dua paper tu berjaya diduduki dengan tenang walaupun aku tau ada antara jawapan yang aku bagi tu tak menepati soalan yang diminta.. hahaha sendiri mau ingat la bila baca buku last minute.. tgk jer soalan.. dlm kepala keluar la macam2.. semua aku rasa nak tulis.. agak2 satu buku teks la kot aku nak salin dlm kertas jawapan tu.. hahaha mau terkejut pemeriksa,. tapi sure2 la tak cukup masa kan..hehehe apa la aku merapu nih...

so dah abih exam ngan assignment nih minggu depan nampaknya aku kena la focus untuk final exam bulan depan.. dengarnya bulan depan macam lama jer lagi.. padahal dah tinggal baper hari jer pun.. tapi paling tak besh paper last sekali aku kena 27 disember.. adoii bosan tul kalau jarak antara paper tu lama sangat.. azab jer rasa.. biar la sekalu gedebush jer terus.. baru la power sket otak aku nih berfikir.. heheheh

so kawan-kawan.. doakan yang terbaik untuk aku yer.. dan aku berjanji pada diriku untuk tidak mensia2kan waktu yang ada.. akan aku hafal semua dlm buku teks tu nanti.. heheheh semoga aku dapat menjawab dengan tenang... insyaallah... so for my kids.. sorry dear.. sekali lagi cuti sekolah korang mama tak leh tumpang enjoy.. kita enjoy dlm rumah jer laa.. heheheh tunggu tahun depan baru kita celebrate sakan bila mama dah abih study... okeh... babai semua..

2 comments:

zeqzeq said...

uik tambah pangkat selamat berjaya

nyonyacyber said...

zeqzeq: thanks.. insyaallah .. :p

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget