Friday, December 11, 2009

entry tertunggak

sebenarnya patut entry ni dipost sebelum balik kg last week.. tp tak sempat nyer pasal .. so now baru sempat nak postkan..

raya aidiladha..

kali ni kami sekeluarga hanya beraya di kuala lumpur.. tak dapat nak balik kg atas beberapa sebab.. mmg terkilan sgt.. sbb raya kali ni tak der ketupat..tambah pula dengan aku demam.. aku cuma buat roti jala jer pagi raya tu.. itu pun kami makan anak beranak jer.. tak der org lain pun.. neighbour2 semua beraya kat kampung masing-masing.. lepas sembahyang raya lepak2 jer kat umah.. then lepas solat jumaat baru la kita org keluar beraya ke rumah opismate aku kat kg pandan.. sedap tul makan nasi tomato kat umah si Dayang... ptgnya pula kami ke rumah kakak iparku di bandar tasik selatan.. haa sini besh sket sbb dapat daging korban.. hehe baru la terasa raya korban...





raya kedua pula awal2 lagi kami dah ke hulu langat.. istana hinggap opis mate aku.. dia ada buat korban.. kami sampai seawal 8 pagi sbb anak bongsu aku si nabil sibuk nak tgk lembu.. kalau lambat nanti lembu jadi daging la mama,.. hehehe so dpt la budak2 tgk camner org korbankan lembu... so layan jer la gambar2 yg anak2 aku snapkan .. heheh



3 comments:

mariaariffbaby said...

=D

amboi..mesti bz..sampai ada entry tertunggak

mariaariffbaby said...

HAPPY NEW YEAR 2010!
hoping 2010 is healthy and prosperous.

nyonyacyber said...

thanks maria.. mmg bz hujung2 tahun nih.. blog pun tak sempat nak update.. hehe

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget