Monday, March 7, 2011

Hari Terbuka ATM

salam semua..

hari ni nak citer ttg xtvt weekend kali nih.. semlm Ahad 6 Mac 2011 sempat juga la aku tunaikan permintaan anak bujangku sorang tu siapa lagi kalau bukan si Nabil.. beria2 dia nak tgk abang2 askar ni tau.. actually dia suka sgt nak tgk kereta kebal semua tuh.. so sempena Hari Terbuka ATM yang dah berlangsung semenjak 4 Mac lagi di Dataran Merdeka, aku pun bawa la dia ke sana pada hari terakhir. Seawal jam 7 pagi lagi dah terpacak kat Dataran Merdeka sbb nak cari port yg besh dan sesuai.. semangat tul Nabil hari minggu bangun awal2 pagi.. So kami bertiga, aku, nabil n nani (my second daughter) jer yg turunnya, along n nina cam biasa ikut mak uda lepak kat umah laa.. tak nak bangun awal pagi.. my hubby as usual.. kerja n kerja n kerja.. so mama jer la temankan adik yer...

ok meleret2 plak makcik nih citer yer.. kira-kira jam 9 pagi bermula la perarakan abang-abang askar ni ..fuhh dah rasa cam perbarisan hari merdeka jer tau.. siap stage dan crowd yang ramai sekali.. perarakan disertai pelbagai kor ATM termasuk segala jentera2 yg ada termasuk mesin dobi askat pun berlarak sekali.. hahaha kelas gitu.. then nabil paling suka bila part yg ada kereta kebal.. pastuh ada payung terjun and etc. so tak der idea nak mengarang okeh tgh2 lunch ni tak makan lagi.. hahaha mai kita layan gambar jer la yer..

hehe sambung lagi nanti kalau ada idea.. :p









No comments:

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget