Saturday, January 3, 2015

Day 2 2015

Hari ni aku ambil annual leave sebab nina my third princess kena daftar Form 1.. Macam dua lg princess aku sebelum ni.. Semuanya sambung belajar di SMK Dato Ahmad Razali.. Senang sbb sekolah ni depan rumah aku jer.. Jimatlah sket kos pengankutan kannnn... Sedar x sedar sekejap jer anak-anak dah masuk sekolah menengah.. 

             Nina first day @ SMKDAR

Mcm biasa selepas pendaftaran ada taklimat untuk parents.. Then urusan buku tulis dan buku teks.. Semoga anak2 dpt belajar dengan sempurna hendakNya..

Masuk 2015 ni usia pun dah bertambah kan..Anak-anak pun dah besar panjang.. Dah 3 orang sekolah menengah.. Tinggal Nabil seorang jer lagi sekolah rendah..

     
Bila anak-anak dah besar ni rasa lega sket.. Tak der lagi dah nak rasa susah payah pikir susu pampers bagaikan.. Tapi cabaran anak dah besar ni lain pula.. Tambah pula di zaman semua benda di hujung jari ni.. Segalanya perlu dipantau.. Risau jugak takut anak-anak tersasar dari landasan kann.. Bimbingan dan perhatian tu amatlah penting.. Aku selalu berdoa agar Allah pelihara keselamatan anak-anakku ini.. Insyaallah semoga mereka membesar menjadi insan yang berguna..

No comments:

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget