Monday, March 9, 2009

hari ini,...

SALAM MAULIDUR RASUL UNTUK SEMUA...

hari nih tiada apa2 aktiviti.. kat rumah pun tinggal aku dan nabil jer.. puteri-puteri sejak jumaat lagi dah ke rumah mak uda.. semalam aku ada mid term exam.. paper management accounting... alhamdulillah boleh jugak jawab... insyaallah sem nih boleh la kot repair pointer yang dah suam-suam kuku tu... :p hari nih hubby kerja.. so aku ngan nabil membuta jer laa.. sedar2 dah pukul 9 pagi.. ermmm bangun jer terus ngadap laptop.. apa lagi kacau2 kawan2 kat FB laa... sambil dgr suria fm.. huhu 25K aku tgh kejar.. heheh dpt kalu.. boleh buat modal.. heheh ini semua gara-gara promote by julie la nih;.. terus aku jadi geram jer ngan duit tu.. hehe sapa2 pun kalau ngan duit sure nak kan.. so kena la usaha.. dan itu yg aku sdg lakukan.. heheh

ermm now tgh update blog usang aku nih.. nabil dok merengek2.. mama jom la kita mandi.. heheh belum mandi lagi rupernya kita ek nabil.. dah kul 11.20 pun... heheh jap nabil.. mama tgh rajin nak menaip ni.. jap lagi lps mandi kita g kedai.. beli apa yg patut utk isi perut.. lepas tu mama nak sambung assignment yg belum siap.. sabtu ni dah dateline la nabil.. mama lum siap lagi nih.. kang kurang markah mama pulak.. huhu cian kat mama kan..

sambil2 update nih teringat plak dah 3 hari tak call mak.. ermm jap lagi kita call tok ya nabil.. agak2 camner la wan hari nih.. last week tok ckp wan tak sihat pulak.. ermm bila agaknya mama nak balik kg.. asyik bz jer nih.. minggu ni bz ngan exam.. next week ada kelas.. pastu minggu berikutnya pun ada kelas jugak.. pastuh sambung ngan final exam.. aduhh camner ni ek.. nak balik kg camner.. cian kat tok ngan wan.. last kita balik time cuti ujung tahun lepas jer kan.. dah 2 bulan la nih tak balik.. lamanyer kan... ermm nanti la mama nak kena curi2 masa jugak balik.. rindu banget kat tok ngan wan ni....

kg kelantan pun mama dah lama tak balik.. last balik masa Chek meninggal awal tahun lepas.. apa khabar mek kat kg sorang2 lps Chek dah tak der nih... ermm last week pun ayah balik ngan nabil jer.. mama tak dpt ikut sbb ada kelas.. pastu sibuk ngan function annyversary opis mama.. ermmm byk betul masa kena korban... insyaallah selesai semua nih boleh la kita mcm dulu2 kembali...

semlm borak2 ngan hubby.. end of this year kita g holiday la kan.. letih dah bekerja n belajar non stop nih.. kita kumpul duit dari sekarang laaa.. mama ingat nak g singapore laa.. teringin nak ke sana... lagi pun dua tiga org kawan kat sana dah lama menunggu kehadiran kita.. asyik dia org jer turun sini kan.. kena la kita plak ke sana... insyaallah akhir tahun nanti kita ke sana.. tp tu semua tgk budget laa.. kalau bonus tahun nih lebih.. boleh laa.. heheheh

ok laa.. dah byk melalut nih.. nak g mandi dulu.. jom nabil kita mandi sesama... chowwww

2 comments:

intanmaria said...

=D
em, seronok nya dia nak bercuti2

nak bercuti2 kat spore, meh la turun jb...
leh kita jumpa2.

nyonyacyber said...

hi intan..

ala tu semua planning baru.. belum confirm lagi pun,.. insyaallah nanti kalau kita turun jb.. kita bg tau awak yer.. nak juga jumpa rakan blogger nih.. :)

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget