Friday, August 19, 2011

kawan-kawan ku sayang

salam untuk semua.. sekejap jer rasanya hari berlalu... dah masuk hari ke 19 kita berpuasa. semoga puasa kita dan amal ibadat kita selama ini diterima Allah hendaknya.. insyaallah.. bulan puasa ni agak kurang berblogging disebabkan kesuntukan masa yang amat sangat.. awal-awal puasa aku amat sibuk dgn persiapan untuk dapatkan ISO certificate untuk syarikat yang aku kerja ni kan.. sapa2 yang pernah ambil ISO ni maybe leh paham la mcm mana banyak songehnya bila nak documented kan segala benda dan nak mensistemkan segala yang kita buat hari2.. sangat2 mencabar.. cuma aku agak bernasib baik sbb ini adalah pengalaman kedua aku menghadapi benda ni.. first time dulu sewaktu aku bersama company sebelum ni.. alhamdulillah berjaya juga.. dan disebabkan kejayaan itu la jugak kot boss aku transfer aku kat company baru ni.. so kena buat lagi sekali.. so terpaksa la aku berkampung kat opis hari2 tak kenal weekend lagi dah.. sian anak2 aku bulan posa makan ala kadar jer sbb mama sibuk sgt. dan aku sgt beruntung sbb hubby aku sangat2 memahami dan sgt2 ringan tulang.. so hari2 dia yang take over dapur.. hehe sedapp dia masak tau.. so alhamdulillah semua dah selesai dua hari lepas.. lepas ni kena maintainkan jer sistem utk terus qualified ISO.. next 9 month lagi audit akan dijalankan..

so itu saja kisah lama tak update ku ini.. semoga korang jangan lupakan aku ya... nanti kita citer2 lagi ek.. Selamat berpuasa untuk semua.. dan selamat menyambut lebaran.. kalau rasa2 nak kad raya dari aku.. sila tinggalkan alamat anda.. insyaallah akan ku balas .. :)

5 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cian ang peah patutlah weekend x cuti langsung last weekend lepas ni boley naik pangkat la

nyonyacyber said...

haahah tak der maknanya nak naik pangkat la weiihh.. hehe

Papa Mifz said...

sibuk sibuk gak kesihatan mesti mau jaga k..:)

DuniakuAbstrak said...

fuuh husband pandai masak

nyonyacyber said...

papa mifz: insyaallah.. thanks

duniaku: yeap! dia sgt pandai dan kreatif bab2 masak.. :) sbb tu saya makin mengembang heheh

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget