Tuesday, August 2, 2011

Puasa

Salam ramadhan untuk semua.. Hari pertama dan kedua ini alhamdulillah anak-anak semua dapat puasa dengan sempurna.. Alhamdulillah.. Cuma sian pada Nabil anak bongsuku, first day puasa sebaik berkumandang azan belum sempat minum atau jamah apa-apa juada dia dah muntah-muntah.. Perut terkejut agaknya sebab hari permulaan.. So hari ni dah ok alhamdulillah.. Cuma dia nampak letih sangat sebab sekolah bermula 7.30 pagi dan berakhir jam 4.00 ptg.. Dalam kereta lagi dah tertidur, terpaksa la aku dukung dia sampai ke dalam rumah.. Waktu nak berbuka baru dia bangun p, itupun setelah puas dikejutkan... Sekarang ni hari-hari memikir apa masakan yang dapat bg selera pada anak-anak.. Selalunya time sahur lah dia orang kurang selera makan ni.. So korang apa plak citer puasa kali ni...

2 comments:

Papa Mifz said...

papa mifz x berbuka lg dgn wife...sedih...huhu

nyonyacyber said...

alahaiii lagi cian.... cibuk sgt kan... nanti ada masa leh buka posa sama2

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget