Monday, December 15, 2008

nabil oh nabil..









nabil semenjak sengsorang jer kat rumah nih.. semakin menjadi-jadi manjanya.. hari2 mcm2 karenah mengada-ngadanya..hampir setiap minggu juga turun klcc.. hari2 turun jusco setiawangsa.. agaknya mcm nih la kot kalau ada seorang anak.. semua kehendak dipenuhi.. alhamdulillah ada 4 orang anak.. so tak der la sgt kemanjan tu... nabil jadi manja just for a few weeks sbb kakak-kakaknya ada di kg.. bercuti panjang sempena cuti sekolah.. tgk la gaya nabil sengsorang kat kl..

5 comments:

ibu_rizqy said...

bestnyer nabil...pg main kat mana tu...

intanmaria said...

hikhikhikhik..
anak kecayangan ayah ni..

=P

vee said...

ayat paling comey

"nabe sayang mama. Tapi bila ayah ada, nabe sayang ayah lagi.. tapi nabe sayang mama".

hehee

:P

FADZLAN RIZAN JOHANI said...

main lego bagus..anak2 saya pun suka.

PAKLAN
http://jalakmas.blogspot.com/
http://papan9.blogspot.com/

nyonyacyber said...

ibu_rizqy: nabil main kat jusco
intanmaria: mmg pun.. kecayangan ayah sesangat la tuh..
vee: ya ayat keramat utk nabil.. heheh
fadzlan: betul tu... minda anak2 berkembang bila main lego.. nabil kalau dpt lego mmg susah nak lepaskan.. asyik sekali dilayan..n

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget