Thursday, December 4, 2008

musim mengetag.. one more tag is coming...

dua hari lps ada kenala blogger baru yg mengetag aku... tp disebabkan aku tersangat bz ngan kerja tambahan pulak semlm ada final exam.. so aku tangguhkan kejap menjawab soalan2 tag itu.. so kiranya hari nih ada sket masa utk aku membayar hutang tag ini.. actually hari nih aku sepatutnya kerja.. tapi pagi tadi bangun jer tidur.. kepala sakit sangat2.. agaknya sebab lately nih asyik lewat tidur.. itu yg jadi tak baper nak sihat.. nabil plak merengek2 tak nak g nursery.. ermm then hubby aku pun ckp.. tak yah la kerja hari nih.. ptg nanti kita g dentist sekali.. sbb dah lama tak jumpa dentist pun... aku pun apa lagik.. lepas subuh jer sambung la tidur balik.. tp sebelum tu sempat la jugak aku sms boss aku.."bos.. saya mc hari nih.. tak sihat.." then sms plak opismate aku.. "kak nurul mc hari ni.. tak sihat" ... pastu sambung tidur... sambil buka tv8 layan hotfm am crew.. pastuh dah tak sedar apa citer.. sedar2 kul 10.30pg.. nabil kejutkan.. mama.. jawa rangers dah abih laa.. nabil tukar 611 yer.. nak tergelak plak aku.. nabil boleh kenal plak AG ngan Kieran Hotfm tu geng jawa rangers.. heheh bijak sungguh hero sorang nih...ok cukup dulu merepek2 nih.. now kita jawab soalan2 kawan baru kita nih...cik maria.. thanks yer cik maria... saya cuba jwb soalan awak...


1. Do you think u are hot?

wow.. of coz im hot.. lebih hangat daripada biasa... :)


2. Upload a pic of u..




3. Why do u like thus picture?

Suka gambar nih sbb aku paling sexy.. heheheh


4. When was da last time you eat pizza?

Ermm bila ek.. oo last month.. masa farewell party my fren..


5. The last song u listen to..

baru jer dgr lagu aizat.. hanya kau yang mampu.. sbb nabil buka dari hp.. so aku terdengar.. hehehe

6. What r u doing right now besides doing this?
aku sedang layan facebook.. sambil layan nabil main lego ngan kereta hot wheel nyer..

7. What name u prefers beside yours?

of coz la nama anak2 aku.. nureen hazwani, nureen hannani, nureen husnina & muhammad nabil hakim..

8. People to tag?

* http://khaalish.blogspot.com
* http://adifashla-selamanya.blogspot.com/
* http://rahmat-sitidelima.blogspot.com/
* http://www.kamsiah-yusoff.blogspot.com/
* http://miraet.blogspot.com/

9. Who is no.1?

my adik ipar yg begitu rajin memblogging...

10. Who is no.3?

itu pasangan suami isteri yg paling mesra dan sporting di dunia blogger..

11. who is no.5?

ini my ex opismate.. dia baru jer pindah kerja tempat lain.. aku suka kawan ngan dia pasai dia tak suka ambil tau hal org.. bak katanya.. cakap bila perlu.. i like!

12.Who is no.4?

ini kawan dari portal kedahonline...

13.who is no.2?

dia nih satu malaysia kenal... adifashla.. yg selalu kena sakat ngan aku kat dunia blogger dan facebook..

note: woohh selesai gak tag aku nih... lama giler aku ambil masa nak siapkan.. kira2 dalam 7 jam setengah.. sbb tadi aku dah buat nak separuh siap.. tiba2 blackout plak kat umah aku.. pastu aku pun naik bebai dah panas mcm dalam sauna dlm umah.. alih2 aku bawa nabil p jejalan kat klcc.. tapi betul la tuhan itu maha adil.. ngamuk panas nyer pasal.. alih2 sampai depan klcc hujan selebat alam.. errmmm terus tak leh nak gerak kemana2.. apa lagi aku usung nabil meronda dalam klcc jer laa.. nak shopping pun tak der yg menarik.. last week baru shopping.. layan jer laaa...then balik dari klcc g jumpa dentist kat setiawangsa.. woww baper lama u tak dtg jumpa dentist nih.. alamak sorry doc.. dah dekat setahun rasanya.. heheh tak sempat la doc.. waaa dah boleh senyum besar.. gigi dah putih bersih... dah balik umah baru la sempat aku sambung jwb soalan tag nih...tgh syiok dok layan blog.. boss aku call la pulak.. adoiii nurul.. u kena kerja esok, lusa dan seterusnya.. woo boss dah lupa ker? isnin nih raya la boss.. saya nih isteri org boss mestilah kena siapkan apa yg patut nak raya nih.. ishh biar betul sket boss aku nih... adoii nih yg tiba2 aku rasa cam nak sakit gigi balik jer..arghhh bosannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

1 comment:

Kamsiah said...

nya,lepas raya akak jawab ya...pa jawab nak hadiah tau..:)

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget