Thursday, July 14, 2011

Roti paun

actually ini masih lagi mood testing post from my phone. Okay kali ni nak citer percubaan pertama aku buat roti paun.. Dulu-dulu mak selalu la juga buat roti paun ni, maklumlah dulu mana la ada bakery mcm skrg ni kan.. So kiranya percubaan pertamaku ini agak menjadi la juga., yang penting anak2ku suka sgt, siap request nak lagi minggu ni. Kalau korang nak resepi search jer kat google byk hehehe aku mcm biasa call mak minta resepi than main agak2 jer la heheh basic things hanyalah tepung, margerin, yis. Than uli laa, aku hari tu nak sedap sket aku letak lah susu tepung and atas roti tu aku hiaskan dgn cheese sbb anak2ku suka cheese! Korang cubalah yer!!

6 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

piahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
meleleh ayaq lioq aku tgk...ada lagik???

nyonyacyber said...

hahaha abih hari tu jugak.. nabil suka sgt.. esok aku nak buat lagi laa hehe

Azura Mendezz said...

Canner nk buat kak??Uma Zura xde oven!
meh hadiahkan oven meh! ekekeekk!! =P

mykhalis said...

alaa..bagi jerla sekali resipi kat sini..

Papa Mifz said...

wow...kene suh wife cubo buek nih...

nyonyacyber said...

zura: hahaha g ambil kat carrefour ada oven ekeke

khalis: hahah td tu update pakai phone.. susah nak taip keyboard kecik2 hahah nanti kita post resipi yer

papa mifz: hahah cuba laa.. senang jer buatnya.. sedap di makan panas2!

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget