Monday, July 11, 2011

::TuTTi FruTTi ::

weekend ni tak der activity menarik yg boleh dibuat.. nak jenjalan kat town pun x dapat disebabkan mangkuk ayun BERSIH buat perhimpunan pekejadah tah.. menyusahkan semua orang.. ok.. aku tak nak cakap pasal BERSIH semua ni.. dah letih aku ckp kat FB pasal benda ni.. so skrg nak citer apa yg aku buat weekend baru ni..

Actually my x-officemate jemput kita orang datang grand opening new business dia.. Tutti Frutti Bandar Sri Permaisuri.. so alang-alang tak der apa nak buatkan.. kita org pun turun memeriahkan majlis pada petang semalam.. siap ada bbq lagi.. best layan steak! so pada korang yang berdekatan dengan bandar sri permaisuri.. jemputlah datang ke outlet terbaru Tutti Frutti ini ya..alamatnya seperti dibawah:

Tutti Frutti Bandar Sri Permaisuri
No. 98, Jalan Dwi Tasik,
Dataran Dwi Tasik,
Bandar Sri Permaisuri,
56000 Cheras,
Kuala Lumpur

or korang boleh like FB outlet TF yer! search jer Tutti Frutti Bandar Sri Permaisuri atau korang klik jer tajuk kat atas tu yer!

so datanglah beramai2 yer!

tak nak citer banyak-banyak.. layankan jer gambar2 dibawah ni yer!




6 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kat penang pow dah buka taw...nnt blk boley aku terjah

nyonyacyber said...

kat sungai petani pun dah ada..

Anonymous said...

nyoyacyer:..Kat Sungai Petani tu imitation coba check balik spelling dia "Frutti Frutti"..hehheheh Yang asli froyo TUTTI FRUTTI....

virtuoso said...

yum yum yum

Anonymous said...

hahhaha... betoi tu.. frutti frutti bukan tutti frutti

tak pa nanti bulan 9 kami bukak kat sana

nordin mat

nyonyacyber said...

owhhh ya kaa.. cantik! bukak kat gurun lagi cantik! hehehe langkawi tak nak buka ker cik din.. ada investor berminat hehe

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget