Thursday, November 3, 2011

i'm back!!!!!

yeahh alhamdulillah dah selamat kembali ke tanahair malam semalam..now masih jetlag lagi.. huhuhu tp kerja harus diteruskan.. so kawan2 apa khabar anda? semoga sihat hendakNya ya. so.. sementara aku nak pilih mana2 gambar yang sesuai untuk dikongsi dengan korang nanti.. rasanya elok kalau aku habiskan travelog aku sebelum ni yang terbantut seketika tu kan.. so korang sabar2 yer tunggu citer2 terbaru dariku... chowww dulu...:)

9 comments:

ily♥ said...

welcome back kak nuyun..alhamdulillah selamat pergi, enjoying the trip & selamat pulang..looking forward for the resumed travelog story.. =P xdpt pegi, dpt bc, tgk gmba pun jadi la..hehehe~

nyonyacyber said...

heheheh nantikan ya... kerja tgh byk pula skrg.. nak update blog pun payah ehehe

Anak Wak Mail said...

selamat pulang..;)

nyonyacyber said...

thanks :)

aleen aiden said...

welcome back!tapi balik dari mane?hee

nyonyacyber said...

alhamdulillah.. balik dari Spain.. :)

Papa Mifz said...

xdo entry baru ke...huhu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

update citer jejln la...kisah ang ke rompak tu nak baca sgt....kisah ang pitam ekkk kt atas gunung tue

nyonyacyber said...

huhu sgt bz skrg.. tgh cari jln nak update ni.. citer istanbul pun tak abih lagi story huhu

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget