Thursday, November 17, 2011

::Kenangan Lalu::iStAnBuL-part 2::

sorry lama sgt tak sambung blog ni kan.. bz sgt2.. then bila ada masa.. mood mengarang pulak tak der..

so mari kita sambung kisah istanbul trip yg belum abih.. :) hari kedua di istanbul kami menyelusuri Selat Bosphorus.. Pada sesiapa yang berkunjung ke Turki pasti tidak akan melepaskan peluang menikmati pemandangan dari atas Cruise ini... sgt menarik.. disepanjang perjalanan.. cruise ini akan berhenti di istana2 yang terdapat di tepi-tepi selat ini dan juga kita boleh melawat masjid yang ada disekitarnya.. so apa lagi.. jom layan gambar dulu :)


nampak tak belakang tu ada bridge yang cantik.. itu lah bridge yang merentasi selat ini yang menghubungan antara benua eropah dan benua asia...

salah satu palace yang terdapat di persisir bosphorus

Palace Yedikule Müzesi

dah penat separuh hari berpusing2 dipersisir bosphorus kami meneruskan jelajah kami ke bandar moden istanbul..

me @ taksim square

di stesyen metro Kabatas!

malamnya kami mengambil peluang menyaksikan tarian gelek yang terkenal di istanbul.. so sorry gambar tak leh publish.. nanti kang rabun mata korang hahaha.. so sebagai ganti i post la gambat boss i yg kena petik utk bergelek atas stage hahaha...

me n my best friend at Sultanahmed stesyen

5 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

aku tgk masa ni ang kuruih la peah....aku pow teringin nk tour eropah ni

nyonyacyber said...

heheheh ni tahun lepas.. tahun ni makin kembang heheh

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

rumah baru auwww lawa~

Papa Mifz said...

syok nyer....kak long papa mifz ponah la sampai instanbul nih...dgn family nyer...

nyonyacyber said...

ayu: hahahah nak hias umah pun tak baper pandai hahaha

papa: nanti boleh bawa mifz ke sana.. :)

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget