Thursday, April 7, 2011

Secretaries Week Luncheon With Anuar Zain

thanks to my boss coz sudi menaja lunch semalam.. sangat-sangat menarik sebab dapat lunch sambil layan penyanyi pujaanku. thanks ya boss.. tahun-tahun lepas dah dapat layan secretaries week luncheon with Mawi, Dato Siti, Ziana Zain.. tahun ni turn Anuar Zain pulak.

Seperti yang ramai dah tahu.. kemantapan Anuar Zain pada vokal dan persembahannya.. memang tidak dapat disangkalkan. Bermula dengan lagu-lagu baru diselang seli dengan lagu-lagu lama.. Anuar Zain dah ibarat gula katanya pengacara majlis aktor kacak Fahrin Ahmad.. kemana2 Anuar bergerak menjadi ikutan atau lebih tepat serbuan peminat-peminat yang majoritinya perempuan. Berkali-kali Anuar dah menitipkan pesanan pada semua yang hadir.. no more kiss2 or peluk2 dia lagi.. nanti jadi isu.. tapi ada juga yang masih nakal.. ada juga masih nak kiss pipi jejaka sorang tu.. well.. macam Anuar cakap.. apa nak buat..luar kawalan dia kadang2 semua tu.. So tak nak citer panjang sbb sedih satu lucky draw pun i tak menang huhu mmg tak der luck laa.. hehehe now meh layan gambar2 yang sempat diambil semalam.. sorry la no picture with Anuar Zain, coz we all tak sanggup nak beratur panjang2 semata2 nak bergambar ngan dia.. hehehe layannnnnn!





No comments:

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget