Thursday, August 21, 2008

cokelat part 2..



alamak terkeras daaa sebab aku baru keluarkan dari freezer.. hahhaha dah kena potong ngan pisau...


ok sambung citer petang semalam.. kisah cokelat tobleron nih.. sebab apa special sangat sampai aku sanggup upload dalam blog nih.. haaaaa.. nak tahu naper.. sebab ianya pemberian dari kawan baik aku... eh kawan baik ker.. hahahah baik la kan sebab kawan aku sorang nih kepala giler macam aku.. walaupun dia lebih muda dari aku.. tapi aku tetap boleh sekepala ngan dia... mira.. thanks ek.. utk cokelat tu.. special dari langkawi... ingat juga ko pada aku.. hahah walaupun sebenarnya aku yang paksa ko ingatkan aku.. hehehhe lain kali jangan lupakan aku lagi.. heheh

tapi aku sedih juga.. sebab lepas nih kawan aku sorang nih dah tak sama tempat kerja lagi ngan aku.. eh..eh.. sekarang pun tak sama tempat juga kan cuma sama management jer ek.. lepas nih langsung semua tak sama.. cuma aku harap kepala gila kita tetap sama.. okay mira.. tak mau la sedih-sedih.. orang brutal cam kita mana ada sedih kan..apa-apa pun thanks for the cokelat ek... sedap sangat.. heheh

3 comments:

Ki Moira said...

ingt kt aku selalu. jauh di mata..dekat di YM :D

nyonyacyber said...

heh mira... betul tu.. dkt di ym ek..

ratna said...

hm..sedapnyer coklat.. saya mmg sukkaaaaa sgt kat coklat.. lagi2 bila dia cair..

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget