Monday, August 11, 2008

weekend lepas...

ermm tak der yang menarik sgt last weekend.. cuma saturday lepas.. my sis buat besday party utk anak tunggal dia.. ermm rizq aqeef dah masuk 3 tahun.. tapi malang sekali gambar2 abih nabil dah delete.. tak sempat nak upload.. aduhh nabil nih.. suka benar main hp mama... ermmmmmm

semlm tinggal nabil ngan mama jer kat umah.. sbb along, angah ngan nina tidur kat umah mak uda.. hubby lak cam biasa.. kerja tak abih2.. so nabil kena la layan mama hehehhe.. kelakar jer.. sampai mama nak mandi pun nabil tunggu kat depan pintu bilik air.. hahaha penakut sungguh hero tunggal sorang nih..

yg kelakar semlm tgh tgk program uncle aznil.. apa lagi kalau bukan kring-kring.. haha nabil siap ambil hp mama.. dia siap snap gambar uncle aznil dia.. ermmm pastu bila rancangan tu dah abih.. dia ngamuk2 nak tgk lagi.. aduhh pening tul nabil nih.. nasib baik cepat2 tukar channel ceria.. haaa dpt la dia tgk uncle comel dia lagi... tom tom bak la apa lagi.. suka jer dia.. ermmmmmmm



then sampai tertidur dia layan astro ceria... lewat ptg baru keluar kejap ambil anak dara tiga org tu kat umah mak uda nya... lepas tu singgah jln tar jap.. cari kain tudung.. cepat jer nak balik.. sbb nak tgk jgn lupa lirik plak.. hahha itu laa.. uncle aznil nyer pasal... semua nak cepat jer...

No comments:

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget