Tuesday, September 27, 2011

i love u

wahh tiba2 hari nih aku mood cintan cintun plak ek.. actually dua hari lepas bersamaan 25 September 2011 genaplah usia 40 tahun suami ku tercinta,, uishhh dah tua ek? hahah tak la kan.. lelakikan selalu ckp.. life begin at 40 kan.. korang mesti gelakkan aku kan.. dah dua hari birthday suami baru nak post entry.. ishh apa punya tak romantik la isteri sorang ni.. actually dah terniat nak menulis sesuatu untuk insan yang tersayang itu.. tapi disebabkan ahad lepas agak sibuk melayan anak2 yang tak berapa sihat.. then semalam pulak isnin macam biasalah.. hectic monday.. arghh mencik mencik tau... then pagi nih baru ada sket masa nak mengarang... so ini lah hasilnya..


A - Aku amat menyayangimu
B - Biar apa jua masalah melanda
D - Diriku tetap kuabadikan untukmu..

H - Hanya dirimu menjadi pembimbingku dan anak-anak
A - Akan ku pastikan kebahagiaan milik kita bersama
M - Mimpi indah pastikan menjadi nyata
I - Impian dan harapan kita sekeluarga
D - Doa berpanjangan untuk kita mencapainya..

p/s: korang jangan gelak2kan aku tau... aku nih hati keras tak pandai nak berpuitis sebenarnya.. hehehe itu jer lah ayat paling puitis boleh dibuat pun.. ekekee..

4 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hepi bufday mr mid....
muda lagik tue...
pjng umur murah rezeki na

nyonyacyber said...

insyaallah.. tq ayu

tunoor73 said...

happy belated beday mr mid....ropa2nya besday husband kita samala chuna weiiiii......

nyonyacyber said...

hahha yer ker.. nanti kita suruh depa celebrate sama2 hehe

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget