Thursday, September 29, 2011

::Twitter::

morning uollss! wahh pagi2 mood ceria.. haruslah kan... nak maintain muda kena selalu ceria.. keh keh keh poyo jer aku nih.. okeh pagi nih nak citer pasal apa ek... aku ni selalu la sgt camnih.. beria nak berblog.. tapi bila nak mula mengarang jer ishh apa nak tulis ek.. hahaha tak der idea jer.. oklah.. sebab pagi nih awal-awal dah terjah blog kawan terbaikku yg cun melecun itu... sapa lagi kalau bukan ayu dari jepun!!! sebab dah ada citer tentang twitter kat blog ayu so aku teruskan lah citer penglibatan aku dengan satu lagi social network nih yer :)

aku mula-mula joint twitter nih since March,2009 itu menurut apa yg aku register id kat twitter laa.. macam biasa aku maintain guna id nyonyacyber hahah tu nickname terbaik dan paling lama kekal di alam cyber tau.. rasanya sejak zaman irc lagik pakai nama tu.. :) tapi rasanya time tu aku register jer.. tapi tak pandai guna pun.. hehe then rasanya aku mula giler pandai tweet2 orang nih lately sejak akhir tahun lepas kalau tak silap..

dalam list twitter yang aku follow ni ada pelbagai golongan.. ada artis, ada friend dari FB, ada sedara mara, ada ahli politik kiranya macam-macam group ada.. meriah sket timeline.. hahaha tapi tak der la ramai mana pun... aku punya follower pun tak ramai..


okay citer bab twitter nih aku kadang2 lebih suka twitter dari Facebook sebab bagi aku ianya lebih interaktif.. and lebih fokus.. macam Facebook agak umum sket kan... itu pandangan aku lah kan.. di laman twitter nih jugak lah aku dapat ramai kawan2 yang macam2 latar belakang... rasa meriah hidup.. so korang kalau rasa-rasa nak meriah hidup meh leh follow me hahah nanti i follow u semula :)

p/s: ehh kena stop dulu citer daa... mau sambung kerja! hahah nanti next entry kita citer benda lain plak yer!

4 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

semua pakat join twitter ek...
aku pow lama dah buat but jrng guna this yr baru betul2 guna ngeee

nyonyacyber said...

kadang2 besh gak layan

Ijah EmoTemo said...

ngee ijah sgt addicted dgn twitter :D hehehe....

nyonyacyber said...

hahahah besh ek!

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget