Monday, October 10, 2011

Birthday Party

Stop kejap citer jenjalan.. Hari ni nak citer tentang birthday party pulak.. Esok kita sambung kisah jenjalan italy ok!

Last saturday aku dan family sempat menghadiri jemputan birthday party anak kepada seorang kawan baikku iaitu penyanyi yang terkenal dgn lagu Langit Ke Tujuh iaitu Sharifah Zarina. Athalia n Alfenriz menyambut birthday serentak di Mc Donald Kota Damansara. Majlis yang meriah dihadiri ramai kawan dan saudara mara diserikan dengan games untuk kanak-kanak. Anak-anakku bukan main suka lagi dapat joint sekali. So layan lah gambar-gambar sekitar majlis..


p/s: sila abaikan size picture yg tah apa2 tu yer,, haha post by iphone.. tak pandai nak mengejas!

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kwn ngan retis depa....
hamboi every year ang di jemput ekkk
curlastt gituew

nyonyacyber said...

alahaii hang ni... kengkawan lama yer..

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget