Tuesday, October 11, 2011

::Kenangan Lalu::PiSa::

okay.. sambung semula kisah jenjalan.. selepas dua hari berpoya2 di Paris kami semua terbang pula ke Pisa, Italy.. dalam kepala aku bayangkan Pisa ni modern town macam Milan ke kan.. hahaha poyo lagi aku nih.. bila sampai di Galileo Galilei International Airport Pisa dah lewat malam.. so kita org terus ke hostel yang jarak tak sampai 10 minit. Then malam tu kita org keluar merewang mencari makan untuk dinner.. masing-masing dah kebuluran lapar sudah.. nasib yang amat baik sebab terjumpa satu kedai kebab pakistan.. apa lagi.. makan kebab la kita orang semua malam tu.. malam tu tak der apa yang menarik untuk dibuat.. sebab Pisa bukan sebuah bandar moden.. agak suram malam di Pisa.. so masa untuk merehatkan diri.. tidur sudah..

Next morning kami bergerak awal ke pusat pelancongan Pisa... alhamdulillah sebab hostel yang disewa berada dalam lingkungan kawasan untuk dilawati.. so kita orang hanya perlu berjalan kaki sahaja.. jimat belanja.. so meh la layan sekitar bandar Pisa!

ini mamat pisa yg agak peramah jumpa kat kedai kebab.. until now masih menjadi sahabat baik di FB..

dipersimpangan jalan di malam hari yang suram :p

dah bosan tak der xtvt mlm di sana.. kita org belasah main guitar yg memang tersedia kat hostel haha

melompat keriangan!

inilah group kami disebalik Menara Condong Pisa!

inilah tempat beradu kami.. haha beshkan!

inilah bandar suram Pisa

time untuk terbang ke Brussel pulak.. bye..bye.. Pisa..

so next entry kita citer tentang Brussel, Belgium pulak okay!.. :)

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ang pandai main gitar ke piah???

nyonyacyber said...

hahahaa pandai ooo.. lagu tiga kupang semua boleh hehe

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget