Wednesday, October 12, 2011

::Kenangan Lalu::bElGiUm/BrUsSeL::

short trip ke Pisa berakhir dan bersambung dengan penjelajahan seterusnya... dari Pisa kami terbang ke Belgium.. sampai ke Brussel dah petang... perut kelaparan.. agak susah mencari halal food di sini.. akhirnya kami hanya makan roti bersama tuna yang dibawa dari malaysia.. haha sadis giler.. dan lagi malang bila tak sempat ke mana2.. hanya sempat melihat sekitar central brussel sahaja.. then kami berlepas ke amsterdam kira2 pukul 7 malam.. tak der benda sgt dpt dikongsikan pengalaman di brussel ini.. so layan gambar jer ok!

mata ngantuk giler...

brussel central!

posing jap sambil cari kedai makan!

akhirnya belasah roti n tuna! haha lapar giler..

muka tak mandi! haha

belgium choc!

sekitar bandar brussel

bangunan lama sekitar brussel

brussel yg kebasahan.. hujan daaa

nun jauh jer sempat snap gambar :p

5 comments:

ikatankasihku said...

cantik nya bagunan2 kat sana...
best ek pergi tempat org..
yg tak best, bila susah nak dptkn mknan halal :(

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hamboi2x brpa byk lagik n3 pasai jejln ni???
aku berbuih jelez tgk....seriyess muka ang nmpk sgt mengantuk ekkk

nyonyacyber said...

ikin: seronok tempat org tp lg seronok tempat kita kan... hehehe pepatah tu boleh pakai bila time nak makan susah sgt.. huhuhu

ayu: heheh alaa aku pun berbuih jeles kan hang tau... ada lagi beberapa siri belum abih.. hahha more to come.. ada amsterdam.. ada istanbul ada greece.. heheheh

Papa Mifz said...

syok nye...jeles2...huhu

nyonyacyber said...

Nanti mifz dah besar boleh bawa jenjalan jauh :)

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget