Wednesday, October 5, 2011

::Kenangan Lalu::LoNdOn::

actually tengah tak baper nak ada mood sebenarnya.. kepala kusut apa yg dipikir pun tak tahu lah... so bila boring aku suka buka balik gambar2 lama.. yang boleh buat aku rasa gumbira.. heheh poyo tak sudah2 kan aku nih... korang mesti boring baca kisah aku nih..bila tengah tengok gambar lama kononnya lama laa.. tp tak der la lama mana pun.. dua tiga tahun lepas punya gambar la jugak.. aku tertengok la semula gambar2 masa first time aku holiday ke UK.. then teringat la aku ada janji ngan korang nak citer tentang trip aku kan.. hahah tapi disebabkan aku tak der mood nak mengarang.. apa kata korang layan jer la gambar2 aku kat sana sekitar tahun 2009.. hehe sila la mempoyokan diri layan gelagat aku ok.. :)

yeayy first time sampai kat Heathrow Central.. pagi2 buta dah sampai.. nih kira2 kul 7 pagi camtu..depart from Dubai..

yeayy!!! akhirnya dpt gak tengok paddington bear @ paddingtong stesyen!

ok time ni agak sejuk menikmati keindahan pagi kota London..

Buckingham Palace..

group picture! memories...

disebatang jalan konon ala2 model gitew... hahah me @ parliament square

haa tu nampak tak big ben!

@ westminster abbey..

london eye!

menyelusuri sg thames... nampak tak london bridge hospital kat belakang tu.. time nih kecoh masing2 nak nyanyi london bridge is falling down haha

tambah lagi koleksi hard rock!!!! HRC London!

ini lebih kurang macam kat Jalan Tuanku Abdul Rahman hahah tapi ni versi London.. me @ Oxford Street!

me and my sis @ Bayswater..

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hamboi macam layoq kat aku jer ni
kenangan mengusik jiwa gituew

nyonyacyber said...

hahahah aku tgh bosan ni.. tak der idea ekeke

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget