Friday, June 3, 2011

balik kampung


actually jap lagi nak balik kg.. now tgh mengemas baju2 utk balik kg suami.. cuti pendek jer kali ni, itu pun setelah puas buat muka sardin kat boss.. hahah cuti tak approve derr.. apa nak buat.. kerja byk pulak sekarang ni,.. aku berat hati gak nak tinggalkan kerja2 yang melambak tu, sbb tahu pun kalau aku tak der sapa jer yang nak buat, dengan surat2 yang dah sebulan kot tak sempat filing.. report lagik.. proposal lagi.. bla bla bla.. owhh no.. so many taks! tapi mengenangkan dah janji dengan my mother in law nak hantar dia balik minggu ni, terpaksa la aku gagahkan juga ambil cuti sehari.. sian pulak Mek dah sebulan lebih tinggalkan umahnya.. kiranya ni ala2 menantu mithali la nih.. hahahah

so jap lagi bertolak ke pasir mas, kalau tak der aral melintang sebelum solat jumaat sampai la harapnya.. then sabtu nak kena shoot balik gurun pulak, rushing sangat kan.. apa2 pun kita tengok esok perjalanan mcm mana.. hahah tp as usual la kan.. 7 hours yang buat pinggang ku sakit nanti.. adoiiii nak naik flight susah gak coz nanti kat sana nak kena cari transport lain pulak.. semua tu cost yang menyesakkan fikiran huhuhu..

so apa kes dok bebel kat sini lagi.. mari kita mengemas apa yang patut.. kang encik hubby bangun kita lum siap berkemas.. hahahah chow cin cau!

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

syoknyer leh balek kg...nak ikot gak...rindu suasana kg la...

nyonyacyber said...

hahaha tak baper nak syiok sbb terkejar2 jer balik pun.. huhuhu

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget