Wednesday, June 8, 2011

sikap


ermm td lepas lunch, opismate ajak g beli goreng pisang, aku pun jom jer laa.. then turun kat parking, ada plak keter yang parking melintang..

me: ishh mamat mana plak parking nih..camner kita nak kuar..
za: tu arr.. tak lepas ni kak nurul..mau terlanggar kang
me: ermm mesti budak2 crew tgh shoot kat depan tu..
za: (sambil honnnnnnnnn panjang2)
me: (sambil menoleh belakang) hrmmm yer la tuh.. mamat tu tgh berdiri kat keter..
za: ishh berdiri situ plak.. alih la keter tu..

tiba2

mamat sengal: boleh ni kak! reverse la..
za: tak lepas laa.. alih kedepan sket laa..
mamat sengal: boleh..
za: (dengan muka dah bengang) susah sgt ke nak alih keter tuh!!!!
me: adoiii kalau ngan laki aku dah lama mamat ni kena lempang!

then mamat tu ngan muka tak puas hati pun alih keter...

moral of the story: agak2 la nak block parking pun.. jgn nak menyusahkan org.. sib baik za tu ibu mengandung.. sabar dia tinggi jugak.. kalau aku rasanya lama dah mamat sengal tu dpt maki hamun kot! apa2 pun sikap manusia ni pelbagai.. bagi aku kalau nak buat apa2 pun kena la pikir juga.. jgn ikut senang kita jer.. ada otak pakai la weiih!

No comments:

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget