Saturday, June 18, 2011

permulaan weekend yang kurang menarik


owhh minggu ni sgt hectic.. dengan emosi yang turun naik.. entahlah.. serabut semacam rasanya.. so melalut sampai hujung minggu jadinya.. akibatnya terpaksa bawa all my kids berkampung kat opis hari nih.. mau siapkan kerja-kerja yg bersepah kat meja.. but then bila dah bawa kids tahu2 jer laa.. makin semak samun jadinya.. adoiiii.. apa nak buat..redha jer lah kan.. :p

btw.. dalam serabut byk kerja sempat jugalah aku intai2 borang utk sambung buat MBA.. tp sedih sket sbb dah closed rupanya intake untuk semester september nih.. so terpaksa la aku tunggu intake untuk january nanti.. so harap2 berjaya la hendaknya.. semoga application untuk sambung MBA @ UUM diluluskan ... korang doakan lah yer.. :)

ok chow dulu.. che peah nak siapkan kerja nih babai!

4 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ganbatte peah...rajin ang nak sambung PJJ lagik...

nyonyacyber said...

tumpang tgh ada semangat lagi ayu... aku redah jer laa.. huhuhu

ily♥ said...

sambung master lak? ALhamdulillah...gud luck kak nuyun..jiayou jiayou...

nyonyacyber said...

yer la Ily.. jeles la tgk Ily ngan kak za ada master.. hahah pembakar semangatku korang tau..

keudara bersama FBI @ HOTFM AM CREW

MHI @ TV3 - Jan 2, 2009

Tempat Yg Telah Ku Jejaki

There was an error in this gadget